Европейската конфедерация PensionsEurope (CEЕC Forum) и Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване (БАДДПО) организират международна конференция на тема ,,Перспективи и нови възможности за пенсионните пазари в Централна и Източна Европа“ на 10.10.2023 в Милениум Център, София.

От името на Управителния съвет на Българска асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване (БАДДПО) имаме удоволствието да Ви уведомим за предстоящата международна конференция на CEЕC Forum PensionsEurope/IPE – 2023, която ще се проведе в София на 10 октомври 2023 г. в Милениум Център.
Българската асоциация за дружествата за допълнително пенсионно осигуряване ще бъде домакин на форума на страните от Централна и Източна Европа (ЦИЕ), традиционно организиран от PensionsEurope. Събитието се фокусира върху ключови въпроси и решения, свързани с пенсионните системи в региона, а темата на конференцията тази година е „Перспективи и възможности за пенсионните пазари в ЦИЕ“.
На форума ще вземат участие представители на българското правителство, международни лектори, анализатори и ръководители от авторитетни организации като Световната банка, Международният валутен фонд, ОИСР, Европейският пенсионен регулатор ЕИОПА, Комисията за финансов надзор, партньори, членовете на PensionsEurope, държавни и синдикални организации, членовете на БАДДПО и други.

БАДДПО_Прессъобщение_CEEC Forum_PensionsEurope_IPE_10.10.2023 г. София

 

 

 

Top