Церемония по награждаване на престижни годишни награди в застрахователния и пенсионноосигурителния сектор у нас на 27.05.2021 г.

На 27 май награждават най-добрите застрахователни компании у нас
Официалната церемоня започва от 11:00 часа във ВУЗФ
За 13-а поредна година ще бъдат връчени най-престижните годишни награди в застрахователния и пенсионноосигурителния сектор у нас – „Застраховател на годината“, “Пенсионноосигурително дружество на годината” и “Застрахователен брокер на годината”, както и годишните награди на фондация “Проф. д-р Велеслав Гаврийски”.
Организатори на събитието са Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване (БАДДПО), фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски” и Българската асоциация на застрахователните брокери, които ще отличат най-добрите компании в сектора.
Наградите ще бъдат връчени на официална церемония на 27 май 2021 г. от 11:00 часа във ВУЗФ, която ще се проведе онлайн и ще бъде излъчена на живо във Facebook страницата на ВУЗФ.
Специални гости на церемонията ще бъдат г-н Бойко Атанасов, председател на Комисията за финансов надзор, г-н Владимир Савов, зам.-председател на КФН, ръководещ управление „Застрахователен надзор“ и г-жа Диана Йорданова, зам.-председател на КФН, ръководещ управление „Осигурителен надзор“, които ще връчат и част от наградите на победителите.
Ще бъдат връчени отличия в 9 категории, като победителите ще бъдат определени от експертно жури, съставено от представители на организаторите, по предварително определени обективни публични критерии.
Най-добрите компании ще получат призове в следните категории:
• Застраховател на годината – Общо застраховане
• Застраховател на годината – Животозастраховане
• Най-динамично развиващо се застрахователно дружество
• Пенсионноосигурително дружество на годината “Допълнително задължително пенсионно осигуряване”
• Пенсионноосигурително дружество на годината “Допълнително доброволно пенсионно осигуряване”
• Най-динамично развиващо се пенсионноосигурително дружество
• Застрахователен брокер на годината – Общо застраховане
• Застрахователен брокер на годината – Животозастраховане
• Застрахователен брокер на годината – Най-динамично развиващо се дружество
Фондация “Проф. д-р В. Гаврийски” ще връчи за 23-та година своите специални награди “За цялостен принос в развитието на българското застраховане“, „За цялостен принос в развитието на българското осигуряване“ и „За цялостен принос в развитието на посредничеството в застраховането“ на заслужили експерти и мениджъри, лидери в своя сектор.
За втора поредна година церемонията ще бъде проведена в онлайн формат, с ограничено присъствие на гости заради епидемията от коронавирус в страната.
Събитието по традиция се посещава от застрахователния и финансовия елит на България, ръководители на държавните институции и регулаторните органи, на академичните среди и бизнеса.
Медийни партньори на годишните награди са: Investor.bg, Bloomberg TV Bulgariа, Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Money.bg, Еconomic.bg, Standartnews.com, Insmarket.bg.

Top