План за продължаване на работата на БАДДПО и пенсионноосигурителните дружества в България в условията на разпространение на COVID-19

06.04.2020 г.

Уважаеми клиенти,

С оглед продължаващото разпространение на COVID-19 БАДДПО и пенсионносигурителните дружества прилагат план за продължаване на работата в условията на извънредна ситуация от 16 март 2020 г.

Основна грижа както на дружествата, така и на БАДДПО, са опазването на живота и здравето на осигурените лица, служители и партньори.

Офисите на пенсионноосигурителните дружества ще бъдат отворени и на разположение за осигурените лица, но нашата препоръка е, освен ако не е наложително или крайно необходимо, да се използват електронните форми за контакт с компаниите вместо посещения на място в офисите.

Информация и съдействие за връзка с нашите членове можете да получите на телефон 02/ 980 76 45, чрез електронно съобщение до office@pension.bg, както и на интернет страницата на Асоциацията: www.assoc.pension.bg.

Считано от 16 март 2020 г. се въвеждат следните временни промени в начина на функциониране на офисите на пенсионноосигурителните дружества в България:
• в офисите ще се допуска едновременното влизане само на един клиент;
• спазването на дистанция от минимум два метра между клиенти и служители става задължително.

Повече информация за всяко отделно дружество, може да намерите на техните официални интернет страници:

ПОК „Доверие“ АД – www.poc-doverie.bg
ПОК „Съгласие“ АД – www.saglasie.bg
ПОК „ДСК – Родина“ АД – www.dskrodina.bg
ПОД „Алианц България“ АД – www.allianz.bg
„Ен Ен ПОД“ ЕАД – www.nnbulgaria.com
ПОАД „ЦКБ-Сила“ – www.ccb-sila.com
ПОД „Бъдеще“ АД – www.budeshte.bg
ПОД „Топлина“ АД – www.pod-toplina.bg
Пенсионноосигурителен институт АД – www.pensionins.com

По време на кризата, ние от БАДДПО и всички пенсионноосигурителни дружества в България, оставаме фокусирани върху това да помагаме на нашите осигурени лица за получаването на коректна информация за своите партиди, както и да им бъде осигурен достъп до техните спестявания в доброволните пенсионни фондове.

На разположение сме за съдействие и информация чрез посочените по-горе форми за контакт.

Благодарим Ви за разбирането!

Бъдете здрави!

Top