Годишните награди в застрахователния и пенсионноосигурителния сектор ще бъдат връчени днес в София

Годишните награди в застрахователния и пенсионноосигурителния сектор ще бъдат връчени на официална церемония тази вечер в София.
За 15-а година ще бъдат връчени наградите „Застраховател на годината“, „Пенсионноосигурително дружество на годината“, „Застрахователен брокер на годината“, съобщава Асоциацията на българските застрахователи.
Организатори на събитието са Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски“ и Българската асоциация на застрахователните брокери, които ще отличат най-добрите компании в сектора.
БТА е медиен партньор на събитието.
По традиция отличията се връчват в 9 категории, като победителите ще бъдат определени от експертно жури, в лицето на представители на организаторите, по предварително определени обективни публични критерии.
Най-добрите компании ще получат призове в следните категории: Застраховател на годината – Общо застраховане, Застраховател на годината – Животозастраховане, Най-динамично развиващо се застрахователно дружество, Пенсионноосигурително дружество на годината „Допълнително задължително пенсионно осигуряване“, Пенсионноосигурително дружество на годината „Допълнително доброволно пенсионно осигуряване“, Най-динамично развиващо се пенсионноосигурително дружество, Застрахователен брокер на годината – Общо застраховане, Застрахователен брокер на годината – Животозастраховане и Застрахователен брокер на годината – Най-динамично развиващо се дружество.
Фондация „Проф. д-р В. Гаврийски“ ще връчи за 25-а година своите специални награди „За цялостен принос в развитието на българското застраховане“, „За цялостен принос в развитието на българското осигуряване“ и „За цялостен принос в развитието на посредничеството в застраховането“ на заслужили експерти и мениджъри, лидери в своя сектор.
Събитието ще се състои от 19:00 часа в столичния хотел „Маринела“, зала „София Гранд“. Очаква се на церемонията да присъстват над 200 гости. Събитието по традиция се посещава от застрахователния и финансовия елит на България, ръководители на държавните институции и регулаторните органи, на академичните среди и бизнеса, посочват организаторите.

БТА

Top